Ekomposit handelsberingelser.

Levering
Betaling
Returret
Reklamation
Vilkår

Om Ekomposit

Ekomposit ApS CVR:. 34894396. Vores mål er at være Danmarks førende forhandler af komposit materialer til gør det selv arbejde. Vores primære fokus er at hjælpe dig, og give dig den bedst mulige vejledning. Vores vision er at skabe et netværk af engagerede personer, som sammen kan udbrede komposit arbejde i Danmark. Har du et projekt du mangler vejledning eller hjælp til, kan du altid kontakte os med spørgsmål. Vi har mange års erfaring med komposit arbejde med kulfiber og glasfiber, og har ligeledes drevet forretning på internettet i mere end 5 år.

Til toppen

Levering

 Hos Ekomposit har vi eget lager i Holbæk, og forskellige fjernlagre tilknyttet. Det vil altid fremgå, hvilket lager varen befinder sig på. Lagervarer leveres inden for 1-3 arbejdsdage.  Varer på fjernlager leveres normalt mellem 4 og 7 arbejdsdage. Der tages forbehold for, at der kan ske uforudsete ændringer med leveringen.

Ekomposit benytter GLS til de fleste forsendelser, og porto betales i forhold til GLS priser. Som udgangspunkt sendes alle varer som pakker i forhold til følgende priser.

0 – 1 kg – 27,5 kroner.
1 – 5 kg. – 40 kroner.
5 – 10 kg. – 62,5 kroner.
10 – 15 kg. – 82,5 kroner.
15 – 20 kg. – 97,5 kroner.
Over 20 kg. – Levering med fragtmand – pris aftales for ordren.

Til toppen

Betaling

Når du betaler med betalingskort på Ekomposit, er du altid sikret imod misbrug. Du har altid mulighed for at afvise en betaling i samarbejde med din bank, hvis du ikke har modtaget den vare eller tjenesteydelse, som du har betalt for.

Hos Ekomposit får du den bedst mulige sikkerhed gennem vores betalingsmodul, som er baseret på en SSL-krypteret forbindelse. Her er ingen risiko for, at dine kortoplysninger kan misbruges eller overleveres til 3. part.

De kortoplysninger, du sender, når du handler hos os, sendes krypteret og benyttes kun af PBS. Det er ikke muligt for hverken Ekomposit eller andre at læse eller misbruge disse.

Beløbet for varerne trækkes først når varerne er afsendt fra vores lager.

Du kan hos Ekomposit betale med følgende kredit-kort.

– Dankort
– eDankort
– VISA kort
– VISA Electron
– Mastercard
– Maestrocard

Betaling med bankoverførsel.

Har du ikke mulighed for at betale med kreditkort, kan du ringe eller skrive til os, og aftale en betaling med bankoverførsel.

Betaling med EAN nummer.

Er du en offentlig institution eller et firma med EAN nummer, kan du betale din regning via EAN nummer. Ring eller skriv til os for at aftale nærmere.

Til toppen

Returret

Hos Ekomposit har du 28 dages fortrydelsesret fra den dag, hvor du modtager dine varer. Hvis du ønsker at benytte denne fortrydelsesret, skal varen returneres i samme stand og mængde som den du modtog. Varen må gerne pakkes ud og prøves, men det er en forudsætning, at varen kan sælges videre, hvis fortrydelsesretten skal benyttes.


Skal varerne benyttes som gave, kan anden returret aftales efter behov.

Retten til at returnere varen bortfalder, hvis varens stand er væsentligt forringet. Det er ikke muligt at returnere varer, som er afmålt specielt til kunden, eksempelvis glasfiber i specielt afskårne mål.

Hvis du ønsker at benytte de 28 dages fortrydelsesret, skal du blot returnere varen inden for 28 dage efter den dag, hvor du modtager den. Varen skal returneres til:

Ekomposit ApS
Mellemvang 12
4300 Holbæk

Sammen med varen, som returneres, skal du lægge en kopi af fakturaen påført ”RETUR”.

Når vi har modtaget varen, som sendes retur, kontrollerer vi varens stand og udskriver en kreditnota på varens pris hos Ekomposit på handelstidspunktet. Pengene føres tilbage på det betalingskort, du har betalt med. Har du ikke brugt betalingskort, returneres pengene ved kontooverførsel. Oplysninger om konto og registreringsnummer aftales i hvert enkelt tilfælde.

Til toppen

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Ved berettiget reklamation betaler vi omkostningerne og/eller bytter varen.

Til toppen

Vilkår

Hos Ekomposit er din oplevelse vigtig for os. Vi sætter stor pris på brugervenlighed og i den forbindelse fører vi statistik af brugerne på vores hjemmeside. Vi bruger denne statistik til hele tiden at optimere hjemmesiden, så vi kan gøre det bedre og lettere for dig at finde det du søger.

For at handle på Ekomposit kræver det at du registrerer navn, adresse, telefon og e-mail-adresse, samt den adresse du ønsker varerne sendt til.

Personoplysninger registreres hos Ekomposit og opbevares udelukkende i form af fakturakopi og forsendelsesdokumentation i de 5 år loven kræver, hvorefter de slettes. Vi foretager registreting med det formål at kunne levere varen til dig samt at kunne dokumentere, hvad vi har faktureret og hvornår, det er sendt. Når der indsamles personoplysninger, sikrer vi, at det altid sker med dit udtrykkelige samtykke, således at vi ved, at du er informeret om, præcist hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Før ordren er afsendt, har medarbejdere der står for lagerhåndtering og afsendelse adgang til oplysningerne, du har afgivet. Efter ordren er afsendt, har kun Mads Junker Boll, som ejer virksomheden, adgang til oplysningerne. De registrerede personoplysninger opbevares og transmitteres krypteret.

Personoplysninger videregives aldrig til tredjemand. Når vi har afsendt din ordre, sletter vi alle oplysninger om dig, hvis du ikke ønsker at være oprettet som fast kunde. Vi beholder kun dokumentation for afsendelse af pakken samt en kopi af din faktura.

Har du nogle spørgsmål kan du altid kontakte os.