Viser alle 7 resultater

Vis: 9/12/18/24

Aramid væv 110 g/m² (twill) 100 cm

Aramid væv 110 g/m² (twill) 100 cm

Twaron® fibrene som bruges til dette aramid væv bruges også af Eurocopter og Boeing til fremstilling af helikopter og flydele. Ellers bruges dette allsidige aramid væv i modelfly, både motorsport og andre steder hvor aramid fiberens unikke egenskaber er en fordel.

Fibre: Twaron® HM 43 tex
Style 140
Twill vævet
Brede: 100 cm

Beregnet data:
Lim Forbrug: 155 g/m², Laminat tykkelse: 0,217 mm, Laminat vægt: 265 g/m²

– Se resten af vores udvalg af aramid fiber & kevlar

Varenummer (SKU): 1902031
378,00 kr.

Aramid væv 170 g/m² (twill) 100 cm

Aramid væv 170 g/m² (twill) 100 cm

Super væv af middel tung kvalitet. godt til forstærkning af undervogn af racerbiler eller både. Twill 2/2 gør det muligt og anvende på dobbelt krumme over fladder.

Fibre: Twaron® HM 121 tex
Weave: Twill 2/2
Brede: 100 cm

Beregnet data
Limforbrug: 240 g/m², Laminat tykkelse: 0.335 mm, Laminatvægt: 410 g/m²

Varenummer (SKU): 1902061
198,00 kr.

Aramid væv 36 g/m² (plain) 100 cm

Aramid væv 36 g/m² (plain) 100 cm er et meget let væv som er vævet som et gitter. Denne type aramid væv bruges primært i sandwich konstruktioner og til modelbyggeri.

Fibre: Kevlar® 49 22 tex
Style 240
Plain vævet
Brede: 100 cm

Det estimerede forbrug af lim er 51 g/m², laminatets tykkelse er: 0,071 mm, laminatets samlede vægt er: 87 g/m²

Varenummer (SKU): 1901991
250,00 kr.

Aramid væv 61 g/m² (Aero, plain) 100 cm

Aramid væv 61 g/m² (Aero, plain) 100 cm, er et luftfarts godkendt aramid væv som kan bruges til flykonstruktion, modelbygning og andre lette laminater.

Fibre: Kevlar® 49 22 tex
Style 120
Plain vævet
Bredte: 100 cm

Beregnede data for håndoplægning med en fiber procent på 35%
Lim forbrug: 86 g/m², Laminat tykkelse: 0,12 mm, Laminat vægt: 147 g/m²

Varenummer (SKU): 1902001
350,00 kr.

Carbon / Aramid væv 188 g/m², 100 cm, plain

Carbon/Aramid væv 188 g/m², 100 cm, plain
Klassisk Kulfiber / kevlar væv med en vægt på 188 g/m². Resin forbruget til denne type væv ligger på 233 g/m² hvilket giver en samlet laminatvægt på 421 g/m² og en tykkelse på 0,326 mm.
Dette kulfiber/kevlar væv sælges i stykker af 1 meters bredte og i løbende meter.

Varenummer (SKU): 1902106
270,00 kr.

Carbon/Aramid væv Carbon/Aramid fabric 68 g/m², 100 cm, plain

Kulfiber/kevlar væv Carbon/Aramid fabric 68 g/m², 100 cm, plain er et meget tyndt væv med en tykkelse på 0,118 mm og et resin forbrug på ca. 84 g/m hvilket giver en samlet laminatvægt på 152 g/m².
Vævet sælges i løbende meter med en bredte på 1m.

Varenummer (SKU): 1902086
440,00 kr.

Kulfiber/Aramid væv 210 g/m², 100 cm, twill

Carbon/Aramid væv 210 g/m², 100 cm, twill også kendt som kulfiber/kevlar. Vævet består af 61% kulfiber og 39% kevlar. Tilsammen gover det en vægt på 210 g/m² og en laminat tykkelse 0,364mm. Resin forbruget i denne type væv er ca. 260g, hvilket giver en samlet vægt på 470g/m² for det færdige laminat.
Dette Carbon / Aramid væv slæges i stykker 1 meters brede og i løbende meter.

Varenummer (SKU): 1902126
320,00 kr.

Aramid fiber

Stærk, varmeresistent og helt unik - aramid fiber, også kendt som kevlar, er et produkt der blandt andet bruges til militærudstyr og rumfart på grund af dens alsidighed og styrke. Hos Ekomposit har vi altid forskellige typer kevlar på lager,  i store stykker, som du kan bruge til diverse gør-det-selv projekter, hvor du arbejder med komposit. Vores aramid og kevlar består af plader, eller væv, hvor materialet er flettet med hinanden, så det giver et bestemt mønster. Det er blandt andet med til at give materialet den ekstra gode styrke.

Køb Aramid/kevlar billigt her

Hos os kan du købe Aramid, også kaldet Kevlar, af meget høj kvalitet, uden du behøver og bruge en formue. Vi køber altid Aramid ind i større mængder, og på den måde kan vi sikrer dig den bedst mulige pris. Du kan købe aramid-væv i flere forskellige størrelser, så hvad end du skal bruge kevlarvæv til, så har vi helt sikkert den længde, som du skal bruge. Der er også forskellige slags væv, så du kan vælge det stykke der har det rigtige mønster med den rigtige afstand imellem fibrene.

Danmarks største udvalg af Aramid/Kevlar til gør det selv arbejde

Find artikler, guides og køb aramid til dit næste gør det selv projekt. Vi fører et bredt sortiment af vævet Aramid af høj kvalitet og ydeevne til brug i en bred vifte af kompositprojekter. Du kan blandt andet bruge det til isolering, eller steder hvor du ønsker at have ildfaste egenskaber.

Hvad er Aramid?

Aramid fiber er en varmeresistent og stærk syntetisk fiber, som bl.a. anvendes til materiale i sammenhæng med rumfart- og militærudstyr. Aramid fiber er velkendt for dets hårdhed og resistens for penetrering. Derfor anvendes aramid typisk, hvor uigennemtrængelighed er påkrævet, så som skudsikreveste, varmeresistentudstyr, dæk, fly og sportsudstyr. Aramid kan ligeledes anvendes som en erstatning for asbest, der er et byggemateriale, der hovedsageligt anvendes pga. dets ildfaste og varmeisolerende egenskaber. Aramid anvendes i mindre grad end glas- eller kulfibre, på grund af kostprisen, dets høje vandabsorption og vanskelighederne ved at efterbehandle materialet.

De generelle karakteristika ved aramid fiber

- Modstandsdygtigt over for slitage - Der skal rigtig meget til før aramid fiber begynder at blive slidt. Husk på at det kan klare en tur i rummet, og derfor kan det også klare det meste af det du kunne tænke dig at bruge det til i hjemmet. - Høj resistens mod organiske opløsningsmidler - Det betyder at det ikke tager skade af at du bruger diverse skrappe rengøringsmidler og kemikalier på det. Vær dog altid forsigtig når du arbejder med disse materialer, og brug handsker, maske og sikkerhedsbriller hvis du bruger kemikalier. - Intet smeltepunkt - Rigtig mange typer plastik er meget følsomt overfor varme, men kevlarfibrene kan faktisk tåle selv høje temperaturer, og det ses især i rumfartsindustrien, hvor det jo kan klare et helt vildt pres på temperaturen. - Lav brændbarhed - kevlar brænder ikke uden videre, og der er ikke nogen fare for at det skulle selvantænde eller forstærke en brand. Derfor kan det også bruges som isolering omkring varme genstande, hvis man tager de rigtige forholdsregler. - Fastholder en solid stofintegritet selv ved forhøjede temperaturer - det betyder at det ikke trækker sig sammen eller bøjer når det bliver varmt, på samme måde som forskellige plastmaterialer ville gøre. - Følsom over for syrer og salt - En af materialets eneste svagheder er at det er følsomt overfor salt og syrer. Du kan altså ikke overhælde det med sure kemikalier, og regne med at det har samme styrke og integritet. Det samme gælder salte blandinger. Når du arbejder med denne type komposit og fiber anbefaler vi at du bære alt det nødvendige sikkerhedsudstyr. - Følsom over for ultraviolet stråling

Kevlar skabt af aramid fibre

Kevlar er en betegnelse for et stykke materiale, der er lavet af syntetiske fibre af poly-paraphenylen terepthalamid, som er en konstruktion af para-aramidfibre. Kevlar er på trods sin fleksibilitet og komfortabelhed, målt til at være 5 gange stærkere end stål med samme masse. Kevlar er derfor det foretrukne materiale, til anvendes i skudsikre veste, hjelme og pansrede køretøjer.

Kontakt os

Har du spørgsmål til kevlar, fiber og andet omkring komposit? Så tøv ikke med at kontakte os, så kan vi give dig nogle gode råd og vejledning til hvordan du kan bruge materialerne til diverse gør-det-selv projekter. Du kan også kontakte os, hvis du ikke ved hvilken type kevlar du skal anvende til dit projekt. Du finder vores kontaktinformation her, og vi sørger altid for at vende tilbage hurtigst muligt.

Populære kategorier