Viser alle 3 resultater

Vis: 9/12/18/24

Forskellige typer epoxy til indstøbning og resinart

252,50 kr.1.888,50 kr.

Casting Resin / Art Resin – Glasklar indstøbningsepoxy

Indstøbningsepoxy der er helt transparent går mange navne. Art resin, glasklar indstøbningsepoxy, indstøbningsresin for bare at nævne nogle af de navne denne type epoxy sælges under. Basalt ser dækker begrebet over en epoxy som er så transparent og så UV-stabil som muligt. Vores Art resin er en Dansk udviklet og produceret epoxy, som produceres under nogle af verdens strengeste miljøkrav. Det har fra starten væres vigtigt for os at epoxyen produceres med så lille miljøpåvirkning som over hoved muligt. Det har derfor været naturligt at producere i Danmark, frem for som mange andre at få produceret i Fjernøsten, under tvivlsomme forhold både for arbejdere og miljøet. Samtidig skal epoxyen ikke transporteres fra den anden side af jorden.
Dette set består af Epoxy base og hærder, så det eneste andet du behøver er en spand eller bøtte at blande i, handsker og eventuelt farver.

Varenummer (SKU): 200139
252,50 kr.1.888,50 kr.

Epoxy

Resin Art start kit

Epoxy

750,00 kr.

Resin Art start kit

Resin art start sæt

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med Resin Art eller sagt med andre ord billeder malet med epoxy, så er her startsættet til dig. Du får Epoxy, vores helt nye fantastiske farver i Flash og Synstar serierne, farvepasta, handsker, pensler, rørerpinde og kopper. Det eneste du behøver er et lærred eller en plade at male på. Resin art et en utrolig kunstart hvor alle kan lave utrolige og smukke malerier og kun fantasien sætter grænser. Prøv dette sæt hvis du tør, du risikere at blive bidt af denne utrolige kunstart.

Varenummer (SKU): art-kit-1
750,00 kr.
252,50 kr.1.888,50 kr.

TopCast Resin- Glasklar indstøbningsepoxy

Indstøbningsepoxy der er helt transparent går mange navne. TopCast resin, glasklar indstøbningsepoxy, indstøbningsresin for bare at nævne nogle af de navne denne type epoxy sælges under. Basalt ser dækker begrebet over en epoxy som er så transparent og så UV-stabil som muligt. Vores TopCast resin er en Dansk udviklet og produceret epoxy, som produceres under nogle af verdens strengeste miljøkrav. Det har fra starten væres vigtigt for os at epoxyen produceres med så lille miljøpåvirkning som over hoved muligt. Det har derfor været naturligt at producere i Danmark, frem for som mange andre at få produceret i Fjernøsten, under tvivlsomme forhold både for arbejdere og miljøet. Samtidig skal epoxyen ikke transporteres fra den anden side af jorden.
Dette set består af Epoxy base og hærder, så det eneste andet du behøver er en spand eller bøtte at blande i, handsker og eventuelt farver.

Varenummer (SKU): 200339-1
252,50 kr.1.888,50 kr.

Populære kategorier