Viser 1–12 af 28 resultater

Vis: 9/12/18/24

Silikoneforme & Molds

2 stk. diamant silikone forme

Silikoneforme & Molds

43,75 kr.

2 stk. diamant silikone forme

2 stk. diamant silikone forme. Til når du virkelig skal leje. Diamanterne bliver henholdsvis 70x40mm og 50x30mm.

Varenummer (SKU): DZ-18-19
43,75 kr.

Silikoneforme & Molds

4 Julefigurer

Silikoneforme & Molds

75,00 kr.

4 Julefigurer

4 søde julefigurer der vil pynte hvor som helst. Brug glitter, farver småsten eller hvad du har lyst til, for at lave disse fire flotte julefigurer. Figurerne har føder så de kan stå selv. Sættet indeholder 4 stk. silikoneforme til støbning af 4 forskellige julefigurer.

Varenummer (SKU): DJ-jul-1
75,00 kr.

Silikoneforme & Molds

5 stk Silikone forme til spænder

Silikoneforme & Molds

225,00 kr.

5 stk Silikone forme til spænder

5 forskellige silikone forme til støbning af spænder eller vedhæng. Hver forn indeholder 4 forskellige figurere så du kan med dette set støbe i alt 20 forskellige figurere. Du kan lave hårspænder, bæltespænder, øreringe eller hvad du nu kan finde på.
Formene kan bruges til at frembringe vid forskellige udtryk og kan bruges til indstøbning af blomster, folie stykker eller hvad du har lyst til. Formene giver en perfekt blank overflade og holder i lang tid hvis brugt rigtig. Det anbefales at bruge Ekomposit Art resin som epoxy.

Varenummer (SKU): MD3631-3635
225,00 kr.

Silikoneforme & Molds

5 stk. Klemmer guld eller sølv

Silikoneforme & Molds

40,00 kr.

5 stk. Klemmer guld eller sølv

Set med 5 klemmer til at lime på hvad som helst. Kan bruges til hårspænder, ophængning eller hvad du har lyst til. Du får 5 klemmer lige til at lime på hvad du har lyst til i farverne guld eller sølv

Varenummer (SKU): kl
40,00 kr.

Silikoneforme & Molds

6 stk silikoneforme til bordskånere

Silikoneforme & Molds

95,00 kr.

6 stk silikoneforme til bordskånere

6 fine coaster molds. Med dette set får du 6 fine silikone forme til bordskånere, uroer eller hvad fantasigen nu kan finde på. 6 forme i organiske former.

Varenummer (SKU): MD1713
95,00 kr.

Silikoneforme & Molds

9 silikoneforme til bordskånere

Silikoneforme & Molds

165,00 kr.

9 silikoneforme til bordskånere

9 silikoneforme til coasters. Du får 9 forskellige forme i varierende form og størrelse. Med dette set kan du støbe bordskånere uroer til ophængning eller vægpynt.

Varenummer (SKU): MD1716
165,00 kr.

Silikoneforme & Molds

Armbånd 72mm

Silikoneforme & Molds

40,00 kr.

Armbånd 72mm

72 mm armbånd. silikoneform til armbånd med firkantet profil.

Varenummer (SKU): MD1004-72mm
40,00 kr.

Silikoneforme & Molds

Bordskåner 17 cm

Silikoneforme & Molds

81,25 kr.

Bordskåner 17 cm

Silikone form til bordskåner i organisk form. Formen er ca. 17 cm på den længste led.

Varenummer (SKU): 190008W2
81,25 kr.

Silikoneforme & Molds

Cylinder form Ø60mm højde 100mm

Silikoneforme & Molds

130,00 kr.

Cylinder form Ø60mm højde 100mm

Silikoneform til støbning af smukke cylindere. Indstøb alt hvad fantasigen tillader, sten, insekter, blomster eller brug farver til at lave fantasifulde mønstre.

Varenummer (SKU): cy60100
130,00 kr.

Silikoneforme & Molds

Englevinger 9,5cm

Silikoneforme & Molds

56,25 kr.

Englevinger 9,5cm

Silikoneform til støbning af Juleuroer. Lav englevinger til ophængning på 9,5cm i spændvide. Brug sølvglitter eller metalliske farvepigmenter til at give dine vinteruroer ekstra liv og effekt. Med denne støbeform kan du virkelig slippe kreativiteten løs.

Varenummer (SKU): engel95
56,25 kr.

Silikoneforme & Molds

Guld håndtag til bakker

Silikoneforme & Molds

55,00 kr.

Guld håndtag til bakker

Varenummer (SKU): RAMD0202-1
55,00 kr.

Silikoneforme & Molds

Julepynt silikone form

Silikoneforme & Molds

35,00 kr.

Julepynt silikone form

Julepynt, lav dit eget julepynt, hvor kun fantasien sætter grenser. Silikone form til støbning af julepynt.

Varenummer (SKU): DJ-jul-3
35,00 kr.

Skal du bruge silikoneforme? Hos Ekomposit har vi et stort udvalg af silikoneforme som du kan bruge til dine projekter med resin/epoxy. Disse forme er perfekte til at skabe ensartede modeller og smukke figurer og former som ikke kan laves uden formen. Alle silikoneforme kan ses ovenfor.

Her finder du både små forme som kan bruges til smykker og andre nips samt større forme som kan bruges til brugskunst, legetøj og meget andet. Husk at du altid skal være forsigtig når du arbejder med resin og epoxy, og at det skal gøres i et godt ventileret lokale med det rette beskyttelsesudstyr.

Vores silikoneforme er lavet i høj kvalitet så de tåler at blive brugt, også mange gange. De er non-stick og bevægelige, hvilket sikrer at du kan få dine resin-projekter ud af formen igen. Vi har silikoneforme til mange formål og med mange fordele.

Nedenfor kan du læse meget mere om vores store udvalg af forme i silikone. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller hvis du har brug for hjælp til at finde det helt rigtige produkt.

Hvordan bruger jeg mine silikoneforme?

Vores silikoneforme kan bruges sammen med ting der hærder, for eksempel epoxy/resin, men der er mange forskellige måder at bruge dem på, og du kan anvende dem til en lang række forskellige projekter.

Hvis du ikke ved hvilke produkter du skal bruge, er et godt sted at starte vores Resin Art Start Kit. Her får du alle de nødvendige produkter til at starte med at lege med resin/epoxy og du kan sagtens bruge startkittet sammen med vores forme i silikone, for at skabe smukke og sjove figurer, spændende julepynt og meget andet - her er det kun fantasien der sætter grænser. Sættet indeholder blandt andet en række smukke og unikke farver, ligesom det også indeholder epoxy, handsker til beskyttelse, rørepinde, kopper og flere andre ting. Læs mere om vores kit under selve produktet.

Hvis du har lyst til at prøve at arbejde med formene på en anden måde, kan du prøve at bruge dem sammen med stearin. Du kan for eksempel lave et rundt lys, ved at sætte en væge ned i kugleformen, og lade spidsen stikke op af hullet. Herefter hælder du smeltet stearin ned i formen. Når det er hærdet kan du tage dit lys ud. Du bør skære lidt af bunden af for at sikre at det kan stå plant, og ikke vælter mens der er ild i vægen.

Kreative projekter med resin

Med en silikoneform der tåler både varme og kulde, har du mulighed for at lave en lang række forskellige kreative projekter. Nedenfor har vi samlet en masse inspiration til hvad du kan bruge de forskellige silikoneforme til, lige fra moderne julepynt til smykker og flotte gaver. Læs mere nedenfor!

Julepynt

Juletræer, pakker og snemænd. Næste års julepynt skal i da selv lave! Med vores silikoneforme kan i lave resin julepynt, og kombinere forskellige farver til at lave sjovt pynt. Ved at bruge farver som rød og grøn med gyldne nuancer, kan i lave opsigtsvækkende og anderledes julepynt, traditionelt pynt til den traditionelle jul eller lege med moderne julefarver som mørkeblå og lilla. Der er både forme til pynt på træet samt figurer der kan stå i vindueskarmen eller nisselandskabet.

Smykker

Smykker i resin er et hit lige nu, fordi der er mulighed for at gøre smykkerne meget personlige. Det kan være et epoxy venindearmbånd, små former og figurer der bruges til øreringe eller vedhæng til halskæder og meget andet.

Vi har endda en silikoneform, hvor du kan lave fingerringe i forskellige størrelser. Her har du rig mulighed for at blande farver og skabe de smukkeste effekter og lave personlige smykker til venner og familie - og hvem ved, måske skal du lave din helt egen shop med unikke smykker af resin.

Du kan bruge træpinde og andre materialer for at blande forskellige farver. Det kan give smukke mønstre. Prøv for eksempel at hælde lidt guld resin i en form med mørkeblå resin og brug en træpind til at "tegne" en flod af guld. Du kan lave hele smykkesæt, med både øreringe, halskæder, ringe og armbånd. Det er da den perfekte gave til en du holder af. I mange hobbybutikker kan du finde stikker til ørerne, hvor du kan bruge lim eller lidt epoxy til at hæfte dine nylavede smykker på.

Gaver

Du kan også bruge en silikoneform til at lave gaver med. Lav for eksempel et flot sæt med ølbrikker og bordskånere, eller lav figurer der kan bruges til at holde smykker eller se flotte ud på kommoden. Du kan også bruge smykkeformene til at lave nøgleringe, så du let kan kende dine nøgler. Husk at lave gaverne i god tid nok til at de kan nå at hærde ordentligt, inden du pakker dem ind.

Bogstaver og pynt til børneværelset

Du kan bruge en sjov silikoneform i et bogstav til at lave pynt der er perfekt til børneværelset. Diamant formene kan også bruges til at lave legetøj, husk dog at små børn ikke bør lege med de hårde materialer og der bør også altid være voksent opsyn, når man laver ting i epoxy/resin.

Rengøring af silikoneforme

Det smarte ved silikone er at det let giver slip på de ting der hældes i, så der ikke laves skader på eksempelvis epoxyen. Dette giver et perfekt resultat hver gang. Derfor er de også lette at gøre rene. Ofte er det nok at skylle dem af i varmt vand og lade dem tørre, for eksempel på radiatoren. Hvis du sammen med epoxy/resin har arbejdet med glimmer, kan du sørge for at dette fjernes ved at vaske formen med en svamp eller tørre formen af med en klud eller en tørt stykke køkkenrulle, så burde den være helt ren og klar til næste gang.

Selvom silikoneforme ofte også bruges til bagværk, anbefaler vi ikke at du bruger en form du har brugt til epoxy til at bage med, da der kan sidde rester af epoxy i formen og det må absolut ikke indtages. Der findes dog også masser af silikoneforme der er godkendte til fødevarer. 

De fleste silikoneforme kan tåle at komme i opvaskemaskine, men kig gerne på produktbeskrivelsen eller indpakningen før du gør det.

Køb og levering

Hos Ekomposit vil vi gerne sørge for at du kan komme i gang med dit kreative projekt. Derfor får du hurtig levering og du har dine produkter indenfor 2-4 hverdage efter du har bestilt. Du kan også sende uåbnede produkter tilbage indenfor 28 dage. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os her.

 

Populære kategorier